Termeni si Conditii

Termenii și Condițiile serviciului de cumpărare autoturisme oferit de Select Automotive


Dispoziții Generale

1. Folosirea site-ului www.select.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. Select Automotive RO S.R.L. prin intermediul site-ului www.select.ro) implica acceptarea în totalitate și neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos. Prin urmare, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

2. S.C. Select Automotive RO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina Termenilor si Conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

3. Furnizorul serviciul de evaluare/cumpărare autoturisme este S.C. Select Automotive RO S.R.L., persoana juridica română având punctul de lucru în București, Strada Racordării nr. 12-18, sector 1,  cod  postal 012686,  inregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J28/800/2005, cod fiscal RO18060196, telefon: 0372 903 605, fax: 0372 252 653, e-mail: info@select.ro.

4. Serviciile oferite de către Furnizor respectă legislatia privind protecția consumatorului conform O.G. 21/1992 și a O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanță.


Procedura de evaluare/cumpărare.

5. Sunt acceptate spre cumpărare doar autoturisme care îndeplinesc cumulat următoarele condiții:
    a) să nu fie mai vechi de 7 ani;
    b) să aibe ITP-ul valabil la data vânzării;
    c) să aibe 2 chei originale;
    d) să aibe actele de proprietate in original;
    e) să aibe certificat de autenticitate valabil emis de R.A.R..
    
    Autoturismele mai vechi de 7 ani vor fi luate în considerare numai în situații excepționale (mărci premium, mașini de epocă, rulaj mic etc.)


6. Evaluarea va fi facută pe baza datelor introduse în formularul de evaluare, luând în considerare faptul că autoturismele nu suferă de defecte de ordin estetic sau tehnic. Pentru o evaluare cât mai corectă, se pot solicita informații suplimentare despre sau mai multe fotografii, inclusiv inspecția tehnică a autoturismului.

7. În urma evaluării se va trimite, pe adresa de email completată in fomularul de evaluare, o pre-ofertă de cumpărare în maxim 48 de ore, care este valabilă 3 zile lucrătoare. Oferta are un caracter strict informativ și nu obligă niciuna din parți la îcheierea unei tranzacții.

8. După acceptarea ofertei de cumpărare, un reprezentant Select Automotive se va ocupa de verificarea mașinii la un service autorizat de marcă.

9. În urma inspecției tehnice, oferta de cumpărare va fi actualizată in funcție de starea mașinii. În cazul în care masina are defecțiuni minore, costul reparației va fi scăzut din prețul oferit pe mașină. Ne rezervăm dreptul de a refuza achiziționarea unor modele avariate sau care nu dețin un istoric al reviziilor efectuate sau nu îndeplinesc condițiile de la art.5. 

10. Dacă a fost îndeplinite toate condițiile de mai sus va fi inițiată procedura de cumpărare care durează 1-2 zile lucrătoare. Autoturismele vor fi achiziționate doar de la proprietari, fără nicio excepție.

11. După ce s-a finalizat procedura de la art. 10, actele au fost făcute și autoturismul a fost preluat de un reprezentant Select Automotive, veți primi banii direct în cont în maxim 2 zile lucrătoare. Plata se face exclusiv prin virament bancar un EURO.

12. Protectia datelor personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. Select Automotive RO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii paginii www.select.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe pagina www.select.ro.

S.C. Select Automotive RO S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr.    . Orice persoana care acceseaza Pagina www.select.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina www.select.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. Select Automotive RO S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. Select Automotive RO S.R.L. prin intermediul Paginii www.select.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate furnizarii serviciilor de ofertarea spre cumparare a masini prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre utilizatori furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor.

Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina www.select.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. Select Automotive RO S.R.L., București, Strada Racordării nr. 12-18, sector 1,  cod  postal 012686, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

13. Politica de confidentialitate

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. Select Automotive RO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii www.select.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina www.select.ro.

Orice persoana care acceseaza Pagina www.select.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina www.select.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. Select Automotive RO S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. Select Automotive RO S.R.L. prin intermediul Paginii www.select. vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina Autovit vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acestaIn situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Select Automotive RO SRL poate refuza eliminarea informațiilor dumneavoastră, dacă prelucrarea ulterioară a acestor date de către S.C. Select Automotive RO SRL este necesara și permisa de lege.

Datele personale ale utilizatorilor pot fi transferate către entități autorizate să le primească în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv autoritățile judiciare competente. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise de asemenea de către S.C. Select Automotive RO S.R.L. terților, în scopul efectuarii serviciilor oferite utilizatorilor prin intermediul Autovit.ro.
Datele personale ale utilizatorilor sunt protejate de S.C. Select Automotive RO S.R.L. împotriva divulgării lor neautorizate, precum și alte cazuri de divulgare sau pierdere și împotriva distrugerii sau modificarii neautorizate a datelor și informațiilor prin utilizarea unui sistem de securitate adecvat,, în special sistemele de criptare a datelor.
Select Automotive RO S.R.L. folosește adrese IP colectate în timpul conexiunilor la internet în scopuri tehnice legate de administrarea de server. În plus, adresele IP sunt utilizate pentru a colecta informații generale statistice și demografice (ex. Regiunea din care conexiunea). Aceste date nu sunt combinate cu datele oferite de Utilizatori și reprezintă doar materialul de analiză statistică și mecanisme de corecție de eroare de sistem.
Select Automotive RO S.R.L. folosește "cookies". Informațiile colectate folosind "cookies" ajuta la personalizarea serviciilor și conținutului lconform nevoilor individuale și preferințelor utilizatorilor si vizitatorilor pe pagina Autovit.ro, precum și la realizarea statisticilor generale cu privire la utilizarea de către utilizatorii de Internet a paginii Autivit.ro Dezactivarea opțiunilor browserului, care permitsă stocarea cookie-urilor, în principiu, nu împiedică utilizarea Autovit.ro, insa poate cauza unele inconveniente. Dispozițiile detaliate referitoare la cookie-uri determină Informații despre Cookies postate la adresa: http://www.autovit.ro/cookies.

Ultima actualizare: 08.03.2015 ora: 12:06