Testimoniale

Am apelat la serviciile firmei Select Automotive si nu mi-a parut rau . Am reusit sa vand intro zi , o masina cu motor mare pe care altfel probabil o vindeam in cateva luni . Am fost tratat cu maxima seriozitate de catre angajatii firmei , carora le doresc sa o tina tot asa . In concluzie recomand tuturor care au o masina de vanzare sa apeleze cu incredere la serviciile firmei Select Automotive.

      Irinel V., Bucuresti

 

Am folosit serviciul de achizitie oferit de Select.ro dupa ce nu am reusit sa vand masina pe cont propriu timp de 6 luni. Pretul pe care l-am obtinut nu e cel pe care il doream insa e mult mai avantajos decat cel pe care il puteam lua dupa alte 6 luni. Acum pot sa folosesc banii si sa ma bucur de o noua masina.

Constantin L., Targoviste

 

Toata tranzactia a durat 2 ore. Asta pentru ca stiam ce vreau si anume sa nu mai astept. Am primit banii in euro lucru care m-a avantajat deoarece nu am pierdut la schimbul valutar. Recomand atat celor care pretuiesc timpul cat si celor carora le plac lucrurile simple.

Codru S. Bucuresti.

 

Am reusit sa vand pe loc autoturismul meu cu motor de 6.000 cmc si scap de impozitul colosal. Totul in doar cateva ore. Profesionisti, recomand.

Marius Z., Braila.
 

Nu stiam de existenta unui astfel de serviciu in Romania. Am reusit sa vand un autotursim care, desi inmatriculat in Romania, devenise nevandabil dupa legea taxei de prima inmatriculare.  

Mihai M., Bucuresti.
 

Pentru mine, cuvantul Select.ro e echivalent cu seriozitate maxima. Am inteles ca ati implinit 10 ani, bravo voua, multi inainte. Va doresc sa ne tratati cat mai bine!

Florin I.,  Bucuresti